Kurs 2023

Etterjulsvinter og vår 2023

Jeg satser på å holde en del kurs utover , noen få her hjemme, men flest på reisefot rundt på vestlandet. Denne våren er bygging av drivhus på planen her på gården, dermed er planen å ha litt mer fleksibilitet og heller sette opp kurs mer på forespørsel.

Finner du ingen datoer som passer så er det fin mulighet til å samle en liten gjeng så lager jeg et eget kurs for dere!

Gamlefjøset gir en koselig ramme rundt noen kreative timer der håndverk står i fokus, og der kaffien alltid er varm (eller rett rundt hjørnet!).

IMG_0287

Kurvkurs 10-11 februar

kurvkurs på Søre Skogen. Vi starter fredag kl 18 med en kaffikopp og planlegging av hva dere skal flette. Denne kvelden lager vi bunnen til det som neste dag blir et  ferdig produkt. Vi tar utganspunkt i å flette en rund eller oval bunn, og bygger kurven derfra.

Kanskje du ender opp med å lage en handlekurv som står for en støyt, eller en liten håndveske som har plass til det viktigste? Kurset passer for alle, både de som er ferske i faget, og de som allerede er bitt av pilbasillen.

lunsj lørdag inkludert.

Fredag 18-21.30

lørdag 10- 17 ( vanskelig å oppgi eksakt tid, så legg inn slingringsmonn

kl 18- 21.30

 

26.2 Serveringsbrett 

Hva er vell bedre enn å bruke en lørdag i februar enn å flette en bruksgjenstand du vil ha glede av i årevis?

Serveringsbrettet kan du bære rundt i huset, ut i hagen en fin sommerdag, eller la det stå til pryd og nytte på kjøkkenbenken med yndlingskoppene dine i. Fine bærehåndtak og stabil trebunn gjør at dette serveringsbrettet virkelig er en dekorativ og praktisk følgesvenn.

Lunsj inkludert

kl 10-16

 

13956956_942156585907622_583110840_nsilo-vinter2012

 

 

Påmelding og bestilling av kurs

Erfaringen har lært meg at det er viktig med forutsigbarhet og klare retningslinjer  i forhold til på og avmelding for kurs.

Melder du deg på et pilkurs regner jeg påmeldingen som bindene 2 uker før kursstart. Kommer noe i veien for at du kan delta på et kurs, du har meldt deg på etter denne fristen, må du uansett betale kursavgiften, alternativet er selvsagt å finne en deltaker som kan ta din plass.

For lag og foreninger som bestiller kurs er det viktig å ha bindene påmelding. Her kan en senest avbestille kurs 3 uker før planlagt kurs.

Våre kurslokaler

Pilkurs på Søre Skogen er i gamlefjøset på gården, dette er et rom på omlag 50 kvadratmeter. I 2010 stod siloen ferdig ombygd, her er det kjøkken, bad, toalett, soverom og "tenketårn". En ypperlig plass å overnatte om du vil på kurs og ikke bor i regionen.

L1310335