Pilkurs våren 2019

vår 2019 (og et høstkurs :))

Det er travle tider med mange forhåndsbestillinger også for kurs i 2019 , dermed er kalenderen temmelig full. Er dere en gjeng på 6 eller flere har jeg noen åpninger for kveldskurs, ta kontakt så finner vi utav det!

Uansett, vi får lysere dager etterhvert så her kommer noen kurs på den tiden av året vi lengter mot lengre dager og hagetid:)

Gamlefjøset gir en koselig ramme rundt noen kreative timer der håndverk står i fokus, og der kaffien alltid er varm (eller rett rundt hjørnet!).

IMG_6723

 

Lørdag 2 mars. Serveringsbrett

Vi starter kl 10, og holder på til rundt kl.15. Målet for dagen er å flette et flott serveringsbrett.

Nyttig å ha for hånden om du vil bære kaffimat ut i hagen, innta frokosten i sengen, eller ha stående framme med noe ekstra fínt oppi. Bunnen vi fletter på er i heltre, og brettet får håndtak i sidene.

Lunsj blir servert.

 

 

Fredag 8 mars og lørdag 9 mars. Kurvkurs. (En ledig plass)

Vi starter fredag kveld kl.18 med å planlegge hvilke kurver dere vil lage. Kvelden går deretter med til å lage bunn til kurv, ulike modeller er altså mulig litt ut fra hva en eventuelt har flettet før..

Lørdag morgen møtes vi kl. 10 og fletter i vei. I løpet av dagen vokser kurvene fram, og en gang utpå ettermiddagen (mellom 16 til 18) går dere stolte hjem med egenprodusert kurv på armen! Garantert god følelse. Kurset passer for alle, også de som ikke har flettet før.

Lunsj på lørdagen ordner jeg.

 

Onsdag 27.mars. Krussedullkurs. (Ingen ledige plasser)

Vi starter kvelden kl. 18 og holder på til rundt 21.30. Denne kvelden fletter vi i krussedullteknikk, det kan være fat, kurver, kuler, eller store flotte hjerter som kan henge ute eller inne. En morsom teknikk som er dekorativ og som gir iøyefallende produkt.

 

Onsdag 10.april. Hageflett

KL.18-22. Våren er et faktum, selv om været ikke alltid er like overbevisende...Uansett, denne kvelden står hagen i fokus. Du kan lage et flott levende piltre som virkelig pynter opp i hagerommet, få gode tipsom stell, 0g i tillegg flette et plantestativ der sommerens klatreplante kan trives.

 

Onsdag 24.april. Hageflett

Samme tid og innhold som kurset over.

 

Sommerkurs fra fredag 21 juni til og med søndag 23 juni  (1 ledig plass)

Tradisjonen tro blir det sommerkurs i 2019 og. Dette er en fin anledning til å fordype seg i pil og de kreative mulighetene pilen gir.

De to første dagene fletter vi kurver, ulike former, størrelser og modeller. Meld gjerne inn ønske på forhånd om det er noe du drømmer om. Siste dagen er det "frilek" der en kan krusedulle, flette til hagen, eller forsøke seg på kreative prosjekt. Mange fletter kuler, eller stativ med ulike former.

Lunsj alle dagene blir servert.. Det er fin anledning til å overnatte på gården, enten i siloen eller i Gamlehuset på haugen.

Fredagen starter vi 11, de andre dagene kl. 10. Dagene avsluttes for min del ca. kl.17, men det er god anledning å flette videre inn i lyse sommerkvelden.

 

 

L1310380

 

 

13956956_942156585907622_583110840_n

 

Høstkurs 2019! Fredag 20 t.o.m. søndag 22 September

Som i fjor setter jeg opp et tre dagers kurs i september.

Kurset har samme innhold og muligheter til å utfolde seg som sommerkurset i juni. De to første dagene fletter vi kurver, ulike former, størrelser og modeller. Meld gjerne inn ønske på forhånd om det er noe du drømmer om. Siste dagen er det "frilek" der en kan krusedulle, flette til hagen, eller forsøke seg på kreative prosjekt. Mange fletter kuler, eller stativ med ulike former.

Lunsj alle dagene blir servert.. Det er fin anledning til å overnatte på gården, enten i siloen eller i Gamlehuset på haugen.

Fredagen starter vi 11, de andre dagene kl. 10. Dagene avsluttes for min del ca. kl.17, men det er god anledning å flette videre utover kvelden.

 

 

 

 

 

 

.

 

Våre kurslokaler

Pilkurs på Søre Skogen er i gamlefjøset på gården, dette er et rom på omlag 50 kvadratmeter. I 2010 stod siloen ferdig ombygd, her er det kjøkken, bad, toalett, soverom og "tenketårn". En ypperlig plass å overnatte om du vil på kurs og ikke bor i regionen.

L1310335

Påmelding og bestilling av kurs

Erfaringen har lært meg at det er viktig med forutsigbarhet og klare retningslinjer  i forhold til på og avmelding for kurs.

Melder du deg på et pilkurs regner jeg påmeldingen som bindene 2 uker før kursstart. Kommer noe i veien for at du kan delta på et kurs, du har meldt deg på etter denne fristen, må du uansett betale kursavgiften, alternativet er selvsagt å finne en deltaker som kan ta din plass.

For lag og foreninger som bestiller kurs er det viktig å ha bindene påmelding. Her kan en senest avbestille kurs 3 uker før planlagt kurs.