Sommerkurs 2024!

Sommerkurs 21-23 juni

Det er fast tradisjon på Søre Skogen med sommerkurs i pilfletting, og tradisjoner bør en holde på!

Her er det tre hele dager som er rammen rundt kurset, noe som gir god tid til å fordype seg i det å skape en kurv. Er været bra sitter vi ute i tunet og fletter, eller flytter inn i god varme i drivhuset om det blir dårlig junivær.

Hovedfokuset er å flette en kurv, en veske med skulderstropp, eller kanskje en sankekurv du alltid har hatt lyst på? Det blir rom for å fordype seg i eget prosjekt, og å skape en skikkelig brukskurv/ gjenstand du vil ha med deg i hverdagen.

Det blir servert lunsj hver dag. Tilgang til eget kjøkken for de som overnatter.

Det er gode muligheter for overnatting, flott turterreng og finfint badevann.

Kurset starter kl 11 fredag 21.6, og vi gjør oss ferdige søndag ettermiddag.

 

 

 

13956956_942156585907622_583110840_n

 

 

Påmelding og bestilling av kurs

Erfaringen har lært meg at det er viktig med forutsigbarhet og klare retningslinjer  i forhold til på og avmelding for kurs.

Melder du deg på et pilkurs regner jeg påmeldingen som bindene 2 uker før kursstart. Kommer noe i veien for at du kan delta på et kurs, du har meldt deg på etter denne fristen, må du uansett betale kursavgiften, alternativet er selvsagt å finne en deltaker som kan ta din plass.

For lag og foreninger som bestiller kurs er det viktig å ha bindene påmelding. Her kan en senest avbestille kurs 3 uker før planlagt kurs.

Våre kurslokaler

Pilkurs på Søre Skogen er i gamlefjøset på gården, dette er et rom på omlag 50 kvadratmeter. I 2010 stod siloen ferdig ombygd, her er det kjøkken, bad, toalett, soverom og "tenketårn". En ypperlig plass å overnatte om du vil på kurs og ikke bor i regionen.

L1310335